«Цілодобова варта» повідомляє про роботи, які будуть проводитись сьогодні на мережах міста

Відділ оперативного реагування “Цілодобова варта” продовжує працювати 24/7 і моніторити інформацію про ремонтні роботи, які виконують підприємства, що надають вінничанам житлово-комунальні послуги.

Сьогодні, 11 квітня, аварійні бригади АТ “Вінницяобленерго” продовжать працювати на електромережах, у зв’язку з чим на деяких вулицях Вінниці можливі тимчасові відключення світла.

Начальниця відділу Антоніна Іващук розповіла: “Сьогодні структурний підрозділ обленерго “Вінницькі міські електромережі”(МЕМ) проводитимуть планові роботи на таких вулицях: Д. Нечая, Паліїв Яр, 20 Березня, пров. Бернарда Претвича, Ніщинського, Ващука, Келецька, Стельмаха, В.Винниченка, Некрасова, Короленка, Верхарна та пр. Коцюбинського”.

Також, КП “Вінницяміськтеплоенерго” проводить реконструкцію мережі теплопостачання по вул. Келецькій, у зв’язку із цим в окремі будинки буде призупинено подачу гарячої води. Послугу відновлять відразу після проведення робіт.

Муніципальні служби працюють злагоджено. Комунальники за графіком прибирають місто та вивозять сміття. Громадський транспорт вчасно вийшов на маршрути та курсує містом з 7:30.

Зателефонувати до “Цілодобової варти” вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin