У Вінниці діти вимушених переселенців можуть безкоштовно відвідувати спортивні школи

Діти, які переїхали до Вінниці через вторгнення росії в Україну, можуть безкоштовно тренуватися у дитячо-юнацьких спортивних школах міста. Там на вибір пропонують різні види спорту: від гімнастики до боксу.

«У Вінниці досить багато дітей, які разом з батьками втекли від бойових дій. Ми хочемо, щоб вони могли відволіктись від сумних спогадів саме спортом. Адже заняття фізичними вправами під час війни дають можливість психологічно розвантажитись та зняти тривогу і стрес. На вибір дітям пропонуємо різні види спорту: легку атлетику, гімнастику, хокей, теніс, футбол, волейбол, баскетбол, шахи тощо. Ми запрошуємо до занять дітей, юнаків та дівчат від 6 до 23 років. Можливо через деякий час саме вони будуть прославляти Вінницю та Україну на міжнародних спортивних аренах», – зазначає голова комітету по фізичній культурі і спорту міської ради Сергій Краєвський.

Комітету по фізичній культурі і спорту міської ради підпорядковано 7 спортивних шкіл. Щоб записати дитину до вінницької спортивної школи, потрібно попереднього зателефонувати та отримати консультацію.

Вінницька міська дитячо-юнацька спортивна школа №1 (вул. Хлібна, 1). Культивує чотири види спорту: легка атлетика, гімнастика художня, хокей на траві та настільний теніс.

Номер телефону: 67-12-47.

Вінницька міська дитячо-юнацька спортивна школа №2 (Узвіз Бузький, 33). В ній функціонують відділення із шести видів спорту: веслувального слалому, веслування на байдарках та каное, спортивного орієнтування, радіоспорту, тхеквондо (ВТФ), веслування на човнах «Дракон».

Номер телефону: 67-36-86.

Вінницька міська дитячо-юнацька спортивна школа №3 (вул. Академіка Янгеля,48). У спортшколі на вибір можна займатись гандболом, волейболом, велоспортом та плаванням.

Номер телефону: 67-32-85.

Вінницька міська спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву з баскетболу (вул. Пирогова, 4).

Номер телефону: 067-43-16-546.

Вінницька міська дитячо-юнацька спортивна школа №5 (вул. Хлібна, 1). Тут культивують такі види спорту: дзюдо, боротьба, вільна та важка атлетика, боротьба самбо, сумо та пауерліфтинг.

Номер телефону: 67-26-44.

Вінницька міська дитячо-юнацька спортивна школа №6 (вул. Театральна, 24). Види спорту – шахи і шашки.

Номер телефону: 67-54-87.

Вінницька міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Вінниця» (вул. Замостянська, 16). В ній діти можуть записатись на бокс, греко-римську боротьбу, кульову стрільбу та тхеквондо.

Номер телефону: 55-68-67.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin