У Вінниці переселенці долучились до толоки Про це повідомляє Вінницька міська рада

Сьогодні, 4 травня, відділ молодіжної політики міської ради разом з Молодіжною радою, Муніципальною вартою, переселенцями та працівниками Центр професійно-технічної освіти №1 провели толоку. Усі об’єднались для того, щоб мати можливість проводити активності на свіжому повітрі та жити в чистому місті.

«У гуртожитку Центру професійно-технічної освіти №1 проживають переселенці. Для дітей, які змушені були тікати від війни, ми постійно проводимо майстер-класи та активності. Нещодавно дізнались, що переселенці разом з працівниками навчального закладу висадили сотню дерев на території закладу, тому й подали ініціативу, щоб разом з Молодіжною радою провести тут екологічну толоку», – повідомляє начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак.

«Щорічне прибирання території – це наша гарна традиція, яку ми проводимо силами учнівського та педагогічного колективу. У гуртожитку Центру професійно-технічної освіти №1 проживають переселенці, більшість з них – понад два місяці. Гуртожиток вже став їхнім спільним домом. Тому ми запропонували переселенцям долучитись до толоки і вони з радістю погодились. Такі ініціативи – це те, що відрізняє нас від орків. Ми вміємо об’єднувати зусилля для загального блага», – каже директор Державного навчального закладу «Центр професійно-технічної освіти №1» Валерій Дяків.

Також директор навчального закладу для допомоги переселенцям долучає психологів та підприємців.

Нагадаємо, що спалювати опале листя та залишки рослинності заборонено. Адже у повітря виділяється небезпечна для здоров’я суміш.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin