Креативний простір «LEVEL 80» відчиняє свої двері для відвідувачів Новина взята з Вінницької міської ради

Не лише онлайн, а й у живому форматі: креативний простір «LEVEL 80» відновлює свою роботу. Для відвідувачів пропонують тематичні кіновечори, семінари, майстер-класи та тренінги – п’ять днів на тиждень з 10:00 до 19:00.

«Війна спонукала нас переглянути пріоритети, але від чого ми ніколи не відмовлялися і не відмовимося, так це від спілкування із нашою аудиторією. Дотепер це відбувалося в онлайн-форматі, а наразі маємо можливість повернутися і до звичних зустрічей. Будемо обговорювати, як завжди, лише актуальні теми та ті, які найбільше цікавлять молодь», – розповіла начальниця відділу молодіжної політики міської ради Юлія Мончак.

А директор КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитро Мира додає: «Креативний простір об’єднав експертів із різних галузей: медиків, психологів, працівників Ювенальної поліції, Червоного Хреста, митців. Усі прагнуть якнайповніше та доступніше презентувати свої знання та вміння. Усіх, хто хоче приєднатися до наших зустрічей, запрошуємо за адресою вул. Магістратська, 80».

Дізнатися новини креативного простору можна за посиланням:

Інстаграм https://instagram.com/level80_vinn?utm_medium=copy_link
Фейсбук https://www.facebook.com/groups/184294842136065/?ref=share

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin