«Цілодобова варта» повідомляє про ремонтні роботи на водогоні та електромережах Новина взята з Вінницької міської ради

Сьогодні, 6 травня, міська інфраструктура працює у штатному режимі. До осель вінничан газ, світло та вода подаються у повному обсязі. У разі виникнення пошкоджень на мережах, бригади комунальних підприємств оперативно реагують.

Начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук розповідає: « Сьогодні працівники КП «Вінницяоблводоканал» ліквідовуватимуть наслідки поривів водогону на вулицях П. Запорожця, 20А та Л. Лук’яненка, 172. Послугу з водопостачання відновлять відразу по завершенні робіт».

Щодо «Вінницьких міських електромереж», то його аварійні бригади будуть здійснювати ремонтні роботи на вулицях Замостянська, Шмідта, Коцюбинського, Короленка, Дніпровська, О. Кобилянської, І. Богуна, О. Пчілки, Форпостна, Залізнична, Немирівське шосе, Чехова, а також М. Гавриша та Тобілевича. У зв’язку із чим можливі тимчасові відключення світла.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin