Критична інфраструктура Вінниці працює у штатному режимі Першоджерело: Вінницька міська рада

Сьогодні, 12 травня, житлово-комунальна галузь міста працює у штатному режимі. Послуги надаються у повному обсязі, а «Цілодобова варта» продовжує інформувати населення про ремонтні роботи на мережах, що забезпечують оселі водою, газом та електроенергією.

« Ремонтні бригади «Вінницьких міських електромереж» сьогодні працюватимуть на вулицях Миколи Ващука, Келецька, Баженова, Якіра, Фабриціуса та пр. Космонавтів. У зв’язку із цим можливі тимчасові відключення світла», – повідомила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

Щодо КП «Вінницяоблводоканал», то його аварійні бригади наразі лагодять водогін на вулиці П. Запорожця, 48. Після усунення наслідків пориву послугу з водопостачання буде відновлено.

Нагадуємо також, що працівники КП «Вінницяміськтеплоенерго» продовжують роботи на котельнях. На вул. М. Шимка, 18 їх планують завершити сьогодні, а на вулицях Матроса Кошки та Пирогова, 107 – до 26-го травня. Також відключено ЦТП на вул. Майбороди,42 та Хмельницьке шосе, 53. Гаряче водопостачання тут обіцяють відновити протягом дня.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin