У садибі Михайла Коцюбинського, до Дня вишиванки, можна робити тематичні фотознімки Повідомила Вінницька міська рада

На території вінницького музею М.М. Коцюбинського можна безкоштовно зробити фотознімки у садибі. З 11 травня по 19 травня працівники музею закликають приходити у вишиванках, та долучатись до створення фотовернісажу «Україна – це я».

19 травня, у День вишиванки, з 11:00 до 13:00 – на території музею фотохудожниця Олена Іванова зможе зробити усім охочим професійні знімки, які потім можна буде отримати на електронну пошту.

«Хочемо підтримати Чернігівський музей-заповідник Михайла Коцюбинського, а також Національний літературно-меморіальний музей Г.С. Сковороди, які постраждали від обстрілів. Тому до міжнародного Дня музеїв, 18 травня, та до Дня вишиванки, 19 травня, вирішили створити фотовернісаж «Україна – це я». Чекаємо вінничан та гостей Вінниці у вишиванках! Адже, національне вбрання – це наша гордість та краса, наша історія, наше багатство», – повідомляє директорка закладу «Вінницький літературно-меморіальний музей М.М. Коцюбинського» Лариса Кравченко.

Також відвідувачі зможуть зробити внесок на підтримку музеїв, що постраждали від російської агресії.

Участь та вхід на територію – безкоштовний. Музей працює з 10:00-17:00. Він знаходиться за адресою: вул. Івана Бевза, 15.

Нагадаємо, що до початку війни у Вінниці проходив архітектурний конкурс з оновлення території садиби та площі Михайла Коцюбинського.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin