VinSmart постійно проводить роботу із дітьми, що оселились у Вінниці, втікаючи від війни

Колектив Центру постійно проводить роботу із дітьми, що оселились у Вінниці, втікаючи від війни. Викладачі завжди підбирають різні техніки малювання, щоб відвідувачам гуртків було цікаво.

Також відбувся майстер-клас з авіамоделювання. Діти власноруч створювали моделі літаків. Як розповіли учасники заняття, їм було дуже цікаво, більшість з них створювали такі моделі вперше.

«Колись таке моделювання було доступним тільки дорослим людям з інженерною освітою. Але потім в дитячих магазинах з’явились різні моделі літаків, які можна було зібрати самому. Зараз для створення моделей не обов’язково купувати готовий набір, сконструювати апарат можна з нуля, використовуючи фантазію та досвід викладача гуртка з авіамоделювання», – каже викладач гуртку Микола Собчук.

«Після того, як діти виготовили моделі літачків, вони одразу спробували їх запустити. Змагались чий пролетить довшу відстань», – зазначив директор мережі КЗ “Центр підліткових клубів за місцем проживання” Дмитро Мира.

«Творчі заняття сприяють розвитку здібностей дітей, розкривають творчий потенціал. Також – дають можливість навчитись нових технік, відпочити, поспілкуватись і повірити у свої можливості», – каже начальниця відділу молодіжної політики міської ради Юлія Мончак.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin