Зумба, бадмінтон, дзюдо та скелелазіння, – у Вінниці відбувся спортивно-розважальний захід для дітей «Здоровим бути здорово!»

Понад 50 дітей з числа внутрішньо переміщених осіб взяли активну участь у рухливому майстер-класі із зумби, показових майстер-класах з бадмінтону, дзюдо і скелелазіння. Також були майстер-класи із малювання піском, патріотичний конкурс малюнків «Ми діти твої, Україно!».

Спортивні естафети організував департамент соціальної політики у співпраці із міськими соціальними структурами на базі Вінницького фінансово-економічного університету для дітей переселенців.

«Неймовірна радість дарувати дітям свято! Бажаю учасникам гарного настрою, міцного здоров’я та щасливого дитинства під мирним українським небом», – зазначила директорка департаменту соціальної політики Вінницької міської ради Валентина Войткова під час вітання на спортивно-розважальному заході «Здоровим бути здорово!».

За участь у кожному конкурсі та майстер-класі дітвора отримувала заохочувальні подарунки та солодощі, а найактивніші учасники – нагороджені цінними призами. Радісним фіналом свята для дітлахів стало частування смачним морозивом.

Департамент соціальної політики міської ради висловлює щиру вдячність за гостинність і допомогу в організації заходу адміністрації навчального закладу «Вінницький фінансово-економічний університет» https://www.facebook.com/vinfeu/ .

Також дякують партнерам – Вінницькому місцевому центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги https://www.facebook.com/vinnytsia.bvpd/about/?ref=page_internal, жіночому фітнес – клубу FitCurves https://www.facebook.com/fitcurvesvin3/ , громадській організації «Вінницький бадмінтонний спортивний клуб» https://www.facebook.com/badmintonvinnytsia/, «Вінницькому клубу Дзюдо» https://www.facebook.com/profile.php?id=100010216111076 та школі скелелазіння у Вінниці https://www.facebook.com/VinClimbing/.

Проведення свята також стало можливим завдяки спонсорам: благодійному фонду «Україна в наших серцях» https://www.facebook.com/AUTOHOUSE.vn.ua та Вінницькій компанії «Скайсофт» https://www.facebook.com/SkySofttechua/

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin