Клуб «Подільська хризантема» запрошує до музично-поетичного кола ВМР

Пісні під гітару та поетичне слово – усе це поєднує учасників клубу «Подільська хризантема», що діє при бібліотеці-філії №13. Тут панує справжня атмосфера творчості, що витримала перевірку часом. Першою натхненницею клубу була Марія Гуцало – сестра письменника Євгена Гуцало. Тепер її справа у надійних руках Вероніки Остапчук.

Вероніка Остапчук каже, що «Подільська хризантема» збирає у єдине коло активних людей, захоплених поезією, красою українського слова та збереженням національних духовних традицій. Серед відвідувачів клубу як вже знані письменники, поети, так і літератори-початківці.

«Засідання проходять у форматі літературних читань, поетичних батлів, зустрічей з відомими людьми, які супроводжуються виконанням бардівських пісень. Учасником клубу може стати кожний користувач, який любить поезію, часто звертається до поетичного слова або сам пише вірші», – розповіла керівниця клубу Вероніка Остапчук.

А завідувачка бібліотеки-філії №13 Ірина Продан додала, що це гарний майданчик для самовираження літераторів Поділля. Вік не має значення – головне бажання та любов до музично-поетичного слова. Усіх чекають за адресою просп. Космонавтів,39 у кожну другу суботу місяця о 12:00.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin