Вінничан запрошують у спортивну школу №1 займатись легкою атлетикою, хокеєм на траві, художньою гімнастикою та настільним тенісом ВМР

«Запрошуємо дітей на заняття хокеєм на траві та гімнастикою віком з 6 років, на настільний теніс – з 8, а на легку атлетику з 9, – каже директор дитячо-юнацької спортивної школи №1 Сергій Таранчук – У нас працюють 23 професійних тренери-викладачі, які допоможуть вихованцям як опанувати певний вид спорту з нуля, так і вдосконалити вже існуючі навички та вміння».

Як розповів голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Сергій Краєвський, на балансі МДЮСШ №1 перебуває легкоатлетичний стадіон з полем для хокею на траві, який є базою олімпійської підготовки. «Це створює можливість для проведення всеукраїнських і міжнародних спортивних змагань та навчально-тренувального процесу з метою забезпечення участі членів збірних команд України в Олімпійських та інших міжнародних спортивних змагань», – каже Сергій Краєвський.

Також Сергій Краєвський зазначив, що до 24 лютого на базі МДЮСШ №1 проводилось багато змагань різного рівня з таких видів спорту як легка атлетика та хокей на траві, в тому числі чемпіонати України та Європи. «Сподіваємось, що найближчим часом ми повернемось до звичного графіку проведення змагань, а з приходом миру ми будемо проводити ще більше дійств на базі цієї спортивної школи», – додав він.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin