Випускниця дитячої музичної школи №2 Вікторія Новак здобула Гран-Прі Міжнародного благодійного конкурсу «Stars of Spring-2022»

Так, випускниця фортепіанного відділу Вінницької дитячої музичної школи № 2, Вікторія Новак отримала Гран-Прі на Міжнародному благодійному двотуровому дистанційному конкурсі “Stars of Spring-2022” (м.Будапешт, Угорщина).

У конкурсі змагалися музиканти з України, Чехії, Польщі, Грузії, Молдови. Більше як 600 учасників представляли свої вміння та таланти. Зібрані кошти на благодійному концерті, а це – 15 % від внеску було перераховано на підтримку ЗСУ.

Ніна Челишева – викладачка Вікторії Новак каже, що дівчина була учасницею численних міських, шкільних заходів та концертів: “Подільські візерунки”, “День Європи”, концерт української музики, концерт кращих випускників тощо. Цього року вона завершила навчання в музичній школі.

«Вікторія наполеглива та цілеспрямована. Її завжди цікавлять новинки в комп’ютерних технологіях та іноземні мови. А ще вона разом із батьками займається волонтерською діяльністю, допомагає вимушено переміщеним особам, які тимчасово проживають у гуртожитках Вінниці», – розповіла викладачка дівчинки Ніна Челишева.

«Своїми досягненнями на мистецькому фронті, вінницька молодь підтримуєте дух та незламність народу та воїнів, які сьогодні на передовій виборюють свободу нашій державі. А ім”я нашої випускниці Вікторії з латинської перекладається, як «перемога», тому ми чекаємо на перемогу й України», – говорить директор Вінницької дитячої музичної школи №2 Віталій Москаленко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin