VinSmart Центр провів для маленьких вінничан майстер-клас із виготовлення аплікації «Сонечко» ВМР

Діти отримали можливість поринути в атмосферу творчості та фантазії. За допомогою звичайного кольорового паперу, клею та порад педагогів VinSmart Центру вони створювали власні яскраві аплікації на літню тематику. Організатори кажуть, майстер-клас мав іще одну важливу мету – навчити малечу зосереджуватись та розвивати дрібну моторику рук.

«Ми обрали саме такий захід для малечі, оскільки сформованість дрібної моторики дитячих пальців забезпечує хороший рівень пам’яті, уваги і готує руку до письма. Адже незабаром малеча піде до школи, де ці вміння та навички неабияк знадобляться», – зауважують педагоги Центру.

У підсумку заняття усі дітки набули гарний досвід та з користю провели час.

Начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак відзначила: «Коли дитина торкається якогось предмета, то м’язи і шкіра рук в цей час вчать очі й мозок бачити, відчувати на дотик, розрізняти, запам’ятовувати. Не дивлячись на те, що захід мав навчальну та розвивальну мету, ми бачили усміхнені й щасливі обличчя діток, які не тільки дізнались нове, а ще й гарно провели час в компанії однолітків!»

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin