Чергова нічия: вінницька Нива розписала мирову із житомирянами

В рідних стінах 29 вересня вінницька «Нива» зіграла у нульову нічию із житомирським «Поліссям». Поєдинок пройшов у рівній боротьбі, без впевненої переваги жодної з команд, хоча турнірна таблиця свідчить про суттєву перевагу гостей, які займають друге місце, а вінничани – останні.

Нагадаємо, після серії поразок «Нива» зіграла 2:2 з «Ужгородом», а тепер 0:0 із житомирянами. У підсумку вінничани мають лише 7 очок, і ділять останню сходинку турнірної таблиці у групі А Другої ліги з чернівецькою «Буковиною». Проте у першому матчі другого кола чемпіонату почав дещо змінюватися малюнок гри. Нещодавно головний тренер «Ниви» обіцяв почати з «чистого аркушу». Є надія, що дотримається слова.

Гра розпочалася взаємними атаками при певному дефіциті гольових моментів. На 34-й хвилині у «Ниви» з’явився шанс. Але удар зі штрафного Олександра Демченка був далеким від ідеального.

Найкращій момент для взяття воріт виник на останній хвилині 1-го тайму у житомирянина Ярослава Галенка. Він вийшов віч-на-віч із воротарем «Ниви» Максимом Гурідовим, але схибив, вдаривши вище воріт.

В другому таймі команди більше думали про оборону. І знову ж таки гольовий момент був лише у житомирян. На 78-й хвилині гравець «Полісся» Вадим Семчук пробивав головою із близької відстані, але не точно. У додані хвилини «нивівець» Антон Брижчук міг вирішити хід поєдинку, «стріляв» в упор, але м’яч пройшов повз голкіпера та воріт.

Після гри жодних непорозумінь між гравцями «Ниви» і вболівальниками не виникло, як раніше, коли ультрас знімали футболки зі спортсменів. Навпаки перші і другі чемно подякували за гру і підтримку.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin