У Вінниці робочі групи міської ради та ДСНС завершили обстеження підземного простору За інформацією ВМР

Наразі узагальнені дані актів обстежень та акти недопуску до обстеження об’єктів підземного простору передані Головному управлінню ДСНС України у Вінницькій області для надання висновку щодо визначення статусу об’єктів, які можуть бути включені до фонду захисних споруд як найпростіші укриття, використані для тимчасового укриття населення під час повітряної тривоги, а також – в якості пунктів обігріву в осінньо-зимовий період.

Перевірка відбулась відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 22 липня 2022 року https://cutt.ly/IZPgfTB. До складу кожної робочої групи увійшли працівники виконавчого комітету міської ради та Головного управління ДСНС України у Вінницькій області. Впродовж тижня вони фіналізували роботи з обстеження об’єктів за визначеними адресами по всьому місту.

Увагу звертали на стан приміщень, наявність світла, опалення, розетки, каналізації, водопостачання, вентиляції, місць для сидіння, засобів пожежогасіння, радіоприймачів тощо. Не менш важливим елементом є й наявність вказівника на вході та покажчиків в найближчому радіусі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin