Італійська асоціація передала планшети дітям з сімей ВПО, що нині проживають у Вінниці ВМР

Першу партію планшетів для навчання дітям з родин переселенців передали італійські меценати. Посилюємо співпрацю з Європейською асоціацією “Італія-Україна-Майдан”, повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

“Обговорили з головою організації Фабіо Преведелло й інші питання, де місту потрібна підтримка. Італійські партнери готові допомогти з генераторами – у рамках підготовки до опалювального сезону це дуже важливо. Асоціація допомагає Україні ще з часів Майдану, не залишилась осторонь і сьогодні. Щира вдячність від нашої громади!” – сказав міський голова.

Його заступник Андрій Очеретний додав, що планшети знадобляться дітям для дистанційного навчання в умовах війни.

“Один з наших пріоритетів зараз – це якісна освіта, завдяки якій згодом з”являється багато професіоналів. Крім того, голова асоціації Фабіо Преведелло зазначив, що ЄА буде допомагати Вінницькій МТГ з підготовкою до опалювального сезону в школах. Йдеться про дизельні генератори, які будуть нам в нагоді”, – зазначив він.

Довідка: Європейська асоціація “Італія-Україна Майдан” розпочала свою діяльність на початку протестів київського Майдану, допомагала протестувальникам одягом і їжею.
Метою асоціації є надавати гуманітарну допомогу і гігієнічні засоби в ті зони України, де їх потребують найбільше. Італійці, зокрема, допомагають дитячим будинкам, цивільному населенню і лікарням.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin