У Вінниці провели патріотичний концерт в оздоровчому центрі «Я-Маріуполь. Родина» Першоджерело: Вінницька міська рада

Кілька місяців поспіль за сприяння департаменту культури ВМР представники ГО «Українська сімейна фундація» зі своєю програмою відвідують оздоровчий табір «Я-Маріуполь. Родина», в якому відпочивають маріупольські сім’ї з дітьми. Проєкт «НадіяЄ» був створений аби підтримати родини, які вимушено залишили свої міста, щоб врятувати життя своїх дітей.

Відвідувачі заходу слухали патріотичні пісні про Україну, які завжди актуальні та підспівували виконавицям гурту. Всі учасники концерту могли відпочити серцем, відчути підтримку та увагу і отримати надію на майбутнє.

ГО «Українська сімейна фундація» має на меті збереження сімейних цінностей, зміцнення довіри між членами сім’ї, налагодженню спілкування між батьками та дітьми.

«Ми співпрацюємо не один день і знаємо, що ГО «Українська сімейна фундація» робить гарну справу. Адже в такий важкий для усіх українців час не можливо жити без підтримки оточення. А людям, які втратили дах над головою, дорогі серцю речі та найстрашніше близьких людей, нині дуже потрібна допомога, віра у завтрашній день та у перемогу України. А представники фундації знають як допомогти, які слова добрати, щоб люди відчули, що вони не залишились на одинці зі своєю бідою. Прикладом цьому є чудовий концерт, який вони днями провели. Маріупольські сім’ї, які прийшли на захід відчули підтримку та увагу», – говорить заступник директора департаменту культури Вінницької міської ради Олексій Циганков.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin