У Вінниці покажуть фільм «Вільна людина. Проша» – про історію десантника ЗСУ і блогера

У Вінниці відбудуться два благодійні покази документального фільму «Вільна людина. Проща». Це історія десентника ЗСУ і блогера Валерія Маркуса.

Про це повідомили в анонсі на Camino Podolico.

Стрічку вже показали у Кам’янську-Подільському, Ужгороді, Лондоні, Варшаві, Києві, Любліні, Варшаві, Познані, Каннах, Вільнюсі, Львові і тепер відбудеться два покази у Вінниці.

Коли: 17 і 24 вересня о 17:30 годині;

Де: костел пресвятої Діви Марії Ангельської;

Вхід на події – з благодійним внеском 250 гривень, усі кошти підуть у благодійний фонд костелу та благодійний фонд Валерія Маркуса на потреби 47 полку.

«Вільна людина. Проща» – це повнометражний документальний фільм про неймовірну історію десантника ЗСУ, учасника російсько-української війни, блогера, мандрівника та автора книги – бестселера «Сліди на дорозі» Валерія Маркуса (раніше відомий як Валерій Ананьєв).

Аби хоч якось структурувати у свідомості три роки проведені на війні, Валерій Маркус вирушає з Парижа у пішу прощу Дорогою святого Якова. Та, чи знайде десантник спокій, йдучи легендарним шляхом пілігрімів? Яких змін набуде Валерій після всього пережитого та чому його знову і знову тягне у чергові далекі мандри?», – йдеться у повідомленні .

До речі, перед показом на відвідувачів чекає екскурсія підземеллями стартової точки Camino Podolico – Костелу Пресвятої Діви Марії Ангельської.

Зареєструватись на 17 вересня можна ТУТ.

Реєстрація за другий показ 24 вересня – ТУТ.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin