Істерика Порошенка на вихід журналістського розслідування “Гроші”: Відключення води у Вінниці.

“Енера Вінниця, співвласником якої виявився Петро Порошенко, систематично вимикає вінничанам електроенергію, про це розповіли у сюжеті  програми “Гроші”

Так, згідно із інформацією із відкритих джерел засновником ТОВ “ЕНЕРА Вінниця” є підприємство  російського олігарха Костянтина Григоришина та офшорної компанії Валерії Гонтарєвої “ICU” “Вінницяобленерго”
Варто зазначити, що саме компанії “ICU” Порошенко передав у власність своє “ дітище” компанію “Roshen”

Також у коментарі “Українській правді” олігарх Ігор Коломойський підтвердив про причетність Порошенка до “Енери Вінниця”:

Особисто зізнався, що це його акції. І що через те, що подалася якась компанія, пов’язана зі мною, він обурювався, бо довелося зробити зайвих два-три кроки і більше заплатити…ця компанія (“Енера Вінниця” – ред.)  – це 100 відсотків його дочірнє підприємство, яке належить “Вінницяобленерго” чи тим, же акціонерам, яким належить “Вінницяобленерго”. І він має пряме відношення до підвищення тарифів

Нагадаємо, “Енера Вінниця” протягом жовтня погрожувала позбавити електропостачання  КП “Вінницяоблводоканал”.Тобто фактично позбавити вінничан доступу до води. Невже у іграх Порошенка помста – це страва приготована без води і електрики?

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin