З 1 листопада 2021 року розпочалась робота оновленого комунального підприємства

«З 1 листопада 2021 року розпочалась робота оновленого комунального підприємства. Важко говорити про грандіозні успіхи, через те, що через 4 місяці після початку роботи розпочалось повномасштабне вторгнення в Україну. Багато проєктів було поставлено на паузу, але сподіваємось, що після перемоги вони усі будуть відновленні», – говорить директор КП «Дирекція парків та дозвілля територіальної громади» Олександр Мельник.

Як зазначає Олександр Мельник, копітка щоденна робота, яку проводять у парках, покликана для того, щоб кожен з відвідувачів міг задовольнити свої потреби: «Чи то спокійна прогулянка матусь із дітками, чи активний відпочинок молоді на скейтбордах, велосипедах, роликах тощо. Кожен з нас знає свій напрям роботи і виконує його на належному рівні, адже ми єдиний організм», – додає він.

Як розповів директор КП «Дирекція парків та дозвілля територіальної громади», за час війни підприємство прийняло на роботу чотирьох переселенців, ще двоє ВПО почали займатись підприємницькою діяльністю на території Центрально парку.

Також оновилась програма Вінницького планетарію. Додали декілька нових лекцій, над якими працювали кваліфіковані спеціалісти закладу.

«Ми проводили безкоштовні лекції в Планетарії для дітей, які вимушено покинули свої домівки. Також відпочивальники дитячого оздоровчого центру «ЯМаріуполь» були нашими постійними гостями. Діти разом з батьками відвідували атракціони, зоряний дім, прогулювались мальовничим парком», – зазначає Олександр.

У майбутніх планах підприємства за словами директора – поступове оновлення садово-паркових меблів, освітлення, доповнення, заміна та реконструкція комунальних атракціонів. Розмежування та чітке функціональне зонування території.

«Для комфорту наших відвідувачів ми плануємо реалізувати можливість безготівкових розрахунків за атракціони, так би мовити – діджитилізацію, досліджуємо різні варіанти аби створити для вінничан комфортне середовище відпочинку», – наголошує Олександр Мельник.

Завдяки добре злагодженій роботі команди професіоналів комунального підприємства вінницькі парки та сквери стають багатофункціональними.
«Об’єднаний колектив – це сила та згуртованість, якою ми своєю чергою ділимось із відвідувачами. Ми працюємо заради вінничан. Найбільша наша мрія це зробити парки та сквери сучасними та комфортними», – каже Олександр Мельник.

Наразі вже завершили консервацію фонтанів на зиму, відправили частину лебедів зимувати в Подільський зоопарк, заради безпеки зрізають аварійно-небезпечні та хворі дерева, консервують атракціони, готують їх до повного технічного огляду та сервісу.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin