Керівники Вінниці та області привітали працівників АТ «Вінницяобленерго» з професійним святом

Енергетичний фронт Вінницької області тримають близько 4,5 тисячі працівників АТ «Вінницяобленерго». Сьогодні, 22 грудня, з нагоди професійного свята енергетиків привітали керівники Вінниці та області.

“Я хочу щиро подякувати за те, що 23 листопада, коли був блекаут, ви змогли вирівняти ситуацію буквально за добу, хоча вінничани вже готувалися до найгіршого”, – зазначив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Очільник Вінниці також зазначив, що спеціалісти «Вінницяобленерго», також активно допомагають нашим Збройним Силам та деокупованим територіям, не лише волонтерською допомогою, а й обладнанням та фахівцями.

Крім того енергетики працювали в рамках Оперативного штабу по підготовці до опалювального сезону. Завдяки такій взаємодії, як зазначає Сергій Моргунов, в місті змогли відпрацювати алгоритм з реагування на ті чи інші надзвичайні ситуації.

“Це приклад згуртованої спільної роботи заради спільного результати, заради того, щоб люди були зі світлом та теплом, – сказав міський голова. – Зараз багато говорять про свою роботу як про фронт, і знаєте, ви сьогодні дійсно на своєму місці. І сьогодні вінничани як ніколи оцінили вашу роль, ваш професіоналізм і вашу роботу”.

Начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов зазначив, що сьогодні енергетики – воїни енергетичного фронту.

“Щиро вітаю колектив Вінницяобленерго та Укренерго, усіх працівників, які невтомно всі ці дні відновлюють нашу енергосистему після обстрілів, – зазначив Сергій Борзов. – Дякую, за вашу роботу, за ваш професіоналізм. Бажаю миру злагоди і Перемоги. Ви воїни енергетичного фронту”.

А голова Вінницької обласної Ради В’ячеслав Соколовий зауважив, що за нинішніх умов, зусилля енергетиків є неоціненними.

“Та майстерність, та винахідливість, яку ви продемонстрували і демонструєте, без перебільшення, навіть важко оцінити, – сказав він. – Тому дякую вам, і бажаю здоров”я. Ваш енергетичний фронт в умовах війни є дуже важливим, тому що завдяки ньому може працювати економіка та інфраструктура”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin