“SONOS ANIMAE”: у Вінниці відбудеться безкоштовна концертна програма з творами духовної музики

У вінницькому костелі Пресвятої Діви Марії Ангельської 25 липня відбудеться безкоштовна концертна програма «SONOS ANIMAE». Її організовують в рамках відзначення дня святого Якова та створення відправної точки паломницького культурного маршруту Camino Podolicо.

На всіх охочих чекатиме концертна програма «SONOS ANIMAE», що в перекладі з латини означає «Звуки душі». Вона складатиметься з видатних творів духовної музики європейських композиторів XVII-XX століть. А виконають композиції солісти Вінницького академічного камерного хору ім. Віталія Газінського Анна Циганкова, Інна Пелиховська, Анна Якименко та Йосип Машталяр у супроводі концертмейстерів – Юрія Лопатюка та Наталії Воропаєвої.

Програма концерту:

  1. Джуліо Каччіні, «Ave Maria»;
  2. Георг Фрідріх Гендель, «Dignare»;
  3. Ґабрієль Форе, «Pie Jesu» (з «Реквієму»);
  4. Джованні Баттіста Перголезі, «Inflamatus» (частина зі «Stabat Mater»);
  5. Антоніо Вівальді, «Domine Deus» (частина з «Глорії»);
  6. Карл Дженкінс, «Ave verum»;
  7. Марко Фрізіна, «Magnificat»;
  8. Йоганн Себастьян Бах, «Suscepit Israel» (терцет з «Magnificat»);
  9. Антонін Дворжак, «Ave Maria»;
  10. Сезар Франк, «Panis Angelicus».

Концерт духовної музики пройде у вівторок, 25 липня, у костелі Пресвятої Діви Марії Ангельської (вул. Соборна, 12). Початок – о 19:30. Вхід вільний за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/81NvY2JzZcfnA6CP8. Також частину запрошень можна отримати у канцелярії костелу.

Організатори: департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради, департамент культури Вінницької міської ради, КЗ «Центр концертних та фестивальних програм», Вінницький академічний міський камерний хор ім. Віталія Газінського.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin