Сергій Моргунов подякував Уряду Німеччини за підтримку України і Вінниці

Головне призначення гуманітарного вантажу – допомогти громаді пережити складну зиму. З наступною поставкою має надійти й інша частина допомоги, яка доповнить те, що є, зазначив на своїй сторінці у фейсбук Сергій Моргунов.

“Обговорили, як завдяки отриманому можемо покращити муніципальні пункти незламності та пункти приготування їжі. Слід бути готовими до будь-яких сценаріїв, коли у разі надзвичайної ситуації потрібно буде зігріти та нагодувати чимало людей”, – додав Сергій Моргунов.

Він подякував Уряду Німеччини, яка підтримує Україну з перших днів російського вторгнення.

“рф цілеспрямовано знищує енергетичну інфраструктуру нашої країни. У ці складні часи україно-німецьке партнерство є свідченням справжньої солідарності. Німеччина пліч-о-пліч з нами і у боротьбі з холодом. Переконаний, що разом ми переможемо ворога на всіх фронтах”, – написав міський голова.

Нагадаємо, 23 грудня, за сприяння Міністерства закордонних справ Німеччини, Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Києві, а також Німецького товариства міжнародного співробітництва “GIZ”, до Вінниці прибуло понад 8 тонн гуманітарної допомоги. До її складу ввійшли: намети з підігрівом та лампами, біотуалети, модульних кухонь, радіоприймачі, вогнегасники, спальні мішки, розкладачки, подушки, подовжувачі та інші технічні засоби.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin