На що вінницькі депутати спрямували додаткові видатки з бюджету?

Так, додаткове фінансування виділено на капітальний ремонт захисної споруди цивільного захисту на вул. Замостянська, 34А ( майже 9,3 млн грн), а також покращення укриттів: КЗ «Деснянський заклад дошкільної освіти Вінницької міської ради» (1, 4 млн грн), КЗ «Вінницький ліцей №8» ( 2,9 млн грн).

3,7 млн грн направили на виконання заходів «Програми запобігання виникненню надзвичайних ситуацій природного, техногенного, соціального характеру та надзвичайних ситуацій в умовах воєнного стану, ліквідації їх наслідків на 2020-2024 роки». Кошти використають на придбання дизельного генератора потужністю 200 кВт та додаткових заходів із безпеки.

Також частину коштів спрямували на створення резервних запасів бутильованої води і пакетованого чаю для муніципальних пунктів незламності у підліткових клубах за місцем проживання, мобільних палатках, ЦНАПах, школах, бібліотеках, дитячо-юнацьких спортивних школах та інших комунальних закладах міста.

Окрім того, для додаткових потреб із облаштування пунктів незламності передбачено придбання: генераторів потужністю 6 кВт, конструктивних матеріалів для генераторів, 10 джерел безперебійного живлення, 20 роутерів, 24 FM-радіо, а ще термосів, пледів, ліхтарів, павербанків, паливно-мастильних матеріалів, миючих засобів тощо.

Депутати ухвалили рішення і на підтримку сфери охорони здоров’я. Для медичних закладів виділили понад 1,7 млн грн на придбання паливно-мастильних матеріалів.

Крім того, додаткові кошти у сумі 2,8 млн грн спрямували на встановлення безперебійного живлення світлофорних об’єктів на найбільших перехрестях доріг, а також організацію благоустрою.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin