Політичний симулятор у Вінниці: про що йдеться?

Вчора, 18 січня, у креативному просторі “Level 80”, відділ молодіжної політики ВМР та Вінницька молодіжна рада, провели для молоді міста політичний симулятор, який мав на меті покращити політичну обізнаність та культуру учасників.

Спікерка заходу активістка, представниця Вінницької молодіжної ради Марія Маєвська, у цікавій формі презентувала учасникам зустрічі декілька етапів заходу: тематичні ігри, історичні інтерактиви та дебати, під час яких, молодь міста висловила та обговорила свої політичні позиції.

«Цього разу, на заході у нас понад 20 учасників, які ж самі ініціювали такий формат зустрічі. Надалі плануємо продовжити низку активностей такого формату, залучивши різних спікерів, які точно зацікавлять підростаюче покоління», – каже начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міськради Юлія Мончак.

Також голова Вінницької молодіжної ради Таїсія Дембовська додала, що сьогодні молодь досить активно читає політичні новини, тому було цікаво почути їхню думку, щодо певних особистостей та їх передвиборчих лозунгів. «Під час заходу ми поділили учасників на дві команди, одна з яких уряд, а інша – опозиція. Також молодь випробувала свої ораторські здібності під час публічної дискусії та ознайомилися з політичною складовою держави на різних рівнях», – додала вона.

Окрім приємних емоцій та корисних знань організатори також подбали про заохочувальні подарунки, які вручили активній молоді міста після завершення симулятора.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin