Підвищити стійкість нашої інфраструктури: завершили капремонт систем каналізування та водопостачання багатоповерхівок

В межах підготовки до опалювального сезону у Вінниці завершили капремонт будинкових мереж холодного водопостачання та каналізування за адресами вулиця Олега Антонова, 42 та вулиця Олега Антонова, 46.

Зокрема, під час ремонту тут замінили зношені чавунні труби сучасними поліетиленовими. Це допоможе запобігти аварійним поривам мереж. Капітальний ремонт обох систем в будинках, як розповідає директор департаменту житлового господарства міськради Віталій Місецький, виконали на умовах співфінансування з мешканцями. Більшу частину витрат – покрили коштом міського бюджету.

«Ці роботи покликані підвищити стійкість нашої інфраструктури та забезпечити комфорт проживання для мешканців будинку та стабільне проходження опалювального сезону. Працівники підрядної організації повністю оновили будинкові системи каналізування та водопостачання у підвальних приміщеннях будинків. При цьому весь процес зайняв близько двох тижнів», – зазначає Віталій Місецький.

Таким чином, з  початку року в місті з допомогою міського бюджету оновили внутрішньобудинкові мережі уже у восьми  будинках. Зокрема, раніше підрядники оновили системи теплопостачання в будинках за адресами: вулиця Лялі Ратушної, 130; вулиця Келецька, 128; вулиця Чорновола, 6; провулок Цегельний, 14; вулиця Стрілецька, 93. А на вулиці А. Бортняка, 14 замінили систему холодного водопостачання.

Наразі підрядники проводять капремонт будинкової мережі опалення на вулиці Келецька, 136.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin