У Вінниці працюють офлайн вже майже 60% садочків

Ще більше діток, які проживають у нашій громаді мають можливість у звичній формі відвідувати заклади дошкільної освіти, оскільки ще один садочок міста, а саме №57 відновив свою роботу.

Відтак, у ВМТГ уже працюють 36 закладів дошкільної освіти, які розташовані у різних мікрорайонах міста. В першу чергу садочки можуть відвідувати діти, батьки яких працюють.

«Сьогодні, спостерігається тенденція до зростання кількості малечі, яка відвідує чергові садочки громади. І це не дивно, адже батькам потрібно продовжувати працювати. Тому, більшість із них приймає рішення про відвідування садочків. В свою чергу міська рада дбає про створення безпечного простору для дітей», – каже заступниця директора департаменту освіти ВМР Ірина Божок.

Відкриті у Вінниці садочки ретельно підготовлені до роботи під час війни та мають найпростіші укриття, які оснащені всім необхідним і відповідають вимогам ДСНС, тобто приміщення мають другий вихід, вбиральні, є витяжка, аварійне освітлення, Wi-Fi, конвектор, бойлер, вогнегасники, аптечки, запаси води та їжі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin