Вінницька облрада ініціювала закупівлю додаткового спорядження військовим

Вінницька облрада ініціювала закупівлю додаткового спорядження українським захисникам. Задля цього ухвалили рішення щодо змін до чинної Комплексної оборонно-правоохоронної програми області на 2021-2025 роки, а також звернулись до обласної військової адміністрації щодо перерозподілу бюджету задля реалізації цієї програми. 

Завдяки ухваленню змін до програми заплановано придбати для військових частин: квадрокоптери, тепловізори, прилади нічного бачення, антидронові рушниці, зарядні станції, спецтранспорт, технічні засоби спостереження, лікарські засоби та медичні вироби, засоби особистої гігієни та ін. 

Крім того, рішенням облради було сформовано доручення обласній військовій адміністрації внести зміни до обласного бюджету та передбачити бюджетне призначення на реалізацію заходів Комплексної програми за рахунок перевиконання дохідної частини обласного бюджету, а також за рахунок перерозподілу видатків із неактуальних в умовах війни обласних програм.


Як зазначив очільник обласної ради та співзасновник Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Вячеслав Соколовий, першочерговим завданням є підтримка військових. 

– Сьогодні обласна рада звернулась з важливим рішенням про додаткове фінансування потреб наших захисників. А саме: це кошти на придбання квадрокоптерів, тепловізорів, антидронових рушниць. Відповідне звернення сьогодні проголосоване і буде скероване до обласної військової адміністрації. Ми не маємо права на втому, маємо бути далі згуртованими – і тільки це допоможе нам отримати найшвидше Перемогу. – підкреслює Вячеслав Соколовий.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin