Вже написали власні оповідання: маленькі вінничани завершили перший дитячий курс «Магія казок»

Дитячий літературно-письменницький курс, який організовують ЗК «Вінницька міська централізована бібліотечна система» спільно з дитячою «Літературною Академією BiblioFan» навчив малечу вдосконалювати свою манеру написання, збагатив словниковий запас, а ще створив умови для індивідуальної праці та в команді. Наразі перший курс «Магія казок» завершено, тож організатори оголошують про новий набір, що розпочинається вже 4 березня.

Протягом першого курсу, який тривав два місяці маленькі вінничани пізнавали ази написання казок. Так, на зустрічах дітвора познайомилась із Крихіткою Ді – маленьким дракончиком, та читала історії про його цікаві пригоди.

Діти написали власні історії-оповідання, адже у них був казковий помічник поруч. Хлопчики й дівчата на заняттях вдосконалювали свою манеру написання творів, покращували словниковий запас та вчилися працювати як індивідуально, так і в команді.

За два місяці навчання маленькі вінничани отримали яскраві емоції на заняттях, запал до написання текстів, щире бажання читати українську літературу та знайшли нових друзів.

Як зазначили організатори, не менш позитивними були й відгуки батьків, які були щасливі, що їхні діти внутрішньо ростуть, логічно мислять та не бояться фантазувати.

«Здається, лише нещодавно ми запрошували маленьких вінничан та вінничанок на курс «Магія казок», а сьогодні ці діти вже завершили навчання та написали власні цікаві оповідання. Особливість цього курсу полягає у тому, що ми не намагаємося «виліпити» з дитини письменника, а лише прищепити їй любов до книг і допомогти повірити у себе. І, звичайно, нам хочеться, щоби більше малят відчули у собі таке ж бажання творити, тому ми раді оголосити про новий набір на курс», – говорить в. о. директора Вінницької міської централізованої бібліотечної системи Тетяна Верещак.

Новий літературно-письменницький курс «Магія казок» стартує 4 березня.

Зустрічі проводитимуться у суботу з 11:00 до 12:30 у приміщенні Центральної міської бібліотеки ім. І. Бевза (Хмельницьке шосе, 4).

Попередня реєстрація обов’язкова за посиланням: https://forms.gle/Js3kTw6KrrM7ED1Y7

Консультації за телефонами:

(073) 793 93 00;

(067) 793 93 00

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin