Вінницька делегація взяла участь в міжнародному форумі з відновлення України: деталі

Цими днями делегація з Вінниці з робочим візитом перебуває у Варшаві. На міжнародній конференції-виставці ReBuild Ukraine мова йде про потребу відбудови України. Наше місто – серед 23 громад, які презентують свої стратегічні проєкти відновлення. Головна мета участі у заході – напрацювати нові контакти та партнерства для реалізації спільних проєктів, зокрема залучення інвестицій в різні сфери повоєнного розвитку Вінницької міської громади.

REBUILD UKRAINE – це міжнародна офлайн платформа для залучення зовнішнього фінансування з метою відбудови України. Понад тисячу відвідувачів форуму готові сприяти відбудові України і вести перемовини вже зараз. Це посли, міністри, банківські установи, національні компанії, представники великого та середнього бізнесу Європи.

Як зазначають організатори, сотні компаній на стендах країн партнерів та окремих компаній готові допомагати Україні не просто якісною продукцією, а й технологіями та експертизою кваліфікованих фахівців.

Серед учасників, крім Вінницької громади, є представники з Житомира, Херсону, Харківщини, Запоріжжя, Київщини, Луганщини, Чернігова, Миколаєва, Дніпра.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin