О 14.00 цей грандіозний “парад” проектів стартував у Вінниці в молодіжному центрі КВАДРАТ. І кожен представник від ГО має короткі 3 хвилини на презентацію свого проекту, емоції та агітацію серед символічного журі. Бо серед 24 експертів дуже відомі у Вінниці та області люди — депутати, посадовці ОДА, чиновники, історики і “грантоїди” із досвідом.

Тому 100% буде гаряче! Адже минулого року при бюджетному фінансуванні у 1 мільйон гривень загалом “конкурсанти” із ГО витратили на свою діяльність 4,5 мільйони гривень. І сьогодні ще більша конкуренція серед дуже цікавих, мистецьких, патріотичних, медичних, освітніх та водночас дивакуватих проектів.

Бо серед фестивалів “Гей соколи” і ВінБукФесту можна зустріти історичне кіно про 1940-й рік чи всім відому Арт-драбину і аж до “Таємниці шпаги Пирогова”…

Вже відомо, що серед експертів є антагоністи, відомі лобісти та абсолютно різні за поглядами на витрачання бюджетних коштів люди. Тому суперечки між ними за обрання справді кращих і є той самий конкурс ідей, новацій та історій успіху.

Хто тут переміг читайте в газеті «33-й канал».