20 лютого у комунальній сфері Вінниці зберігається стабільна ситуація

У понеділок, 20 лютого, у Вінниці зберігається стабільна ситуація. Громадський транспорт курсує відповідно до графіків робочого дня, комунальні служби дбають про комфорт містян. Як розповіла начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук, міська команда продовжує спрямовувати зусилля на покращення якості та безперебійність надання послуг.

Так, сьогодні, ремонтна бригада КП «Вінницяоблводоканал» ліквідовує наслідки пошкодження мережі на вулиці Келецькій, 95. Водопостачання відновлять одразу по завершенні робіт.

А у КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомляють про призупинення послуги гарячого водопостачання на вул. М. Ващука, 16, 16А. Причина – ремонт внутрішньобудинкової системи.

У «Вінницьких міських електромережах» своєю чергою попереджають, що у зв’язку з плановими роботами на трансформаторних підстанціях можливі тимчасові відключення світла на вулицях Монастирська, М. Оводова, Соборна, Трамвайна, І. Бойка, М. Амосова, пров. Наскрізний, Генерала Григоренка, вул. І. Білоконя, Л. Лук’яненка, М. Високінського, С. Тимошенка.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin