У Вінниці розпочався навчальний курс «Солов’їна, барвінкова, українська моя мова»

У Вінниці стартував чемпіонат міста з волейболу. У турнірі беруть участь 14 команд чоловіків та 7 жіночих. Серед учасників змагань є волейболісти всіх вікових категорій, починаючи від школярів до ветеранів.

Навчальний курс має на меті розширити й поглибити знання дітей про красу і силу рідної мови, показати її милозвучність, виховати інтерес до вивчення української мови, бажання нею спілкуватися, а також почуття патріотизму.

Керівниця курсу Наталія Фаліштинська зазначає, що на першому занятті учні згадували українські традиції, приказки, прислів’я.

«Сьогодні у нас перше й ознайомче заняття, але надалі ми будемо узгоджувати з дітками та їхніми батьками комфортний для них час, тому що вже розпочалось офлайн навчання і через це потрібно коригувати й підбирати час для наших занять, – зазначає Наталія Фаліштинська. – Але надалі плануємо повторювати матеріал, який вони будуть вивчати в школі, будемо виконувати домашні завдання, розвивати зв’язне мовлення в діток, будемо сіяти в їхні серця любов, повагу, гордість за нашу мову та за нашу державу».

Директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська зазначає, що організувати додатковий навчальний курс із вивчення української мови для дітей, відповідаючи на запити самих батьків.

«Ми дослухались до батьків й організували такий навчальний курс. Окрім вивчення української мови для цих категорій дітей це ще й можливість соціалізуватися, знайти друзів та почуватися безпечніше в такий важкий час – зазначає Наталія Добровольська. – Ми запрошуємо діток взяти участь у курсі, попередньо зареєструвавшись. Заняття проходитимуть двічі на тиждень, проте можливі зміни, які залежать від кількості охочиш».

Заняття відбуваються на точці #Спільно за адресою: просп. Космонавтів 30, 305 кабінет («Прозорий офіс»), телефон для довідок: 098 8411887.

Для того, аби взяти участь в курсі, необхідно зареєструватися за посиланням – https://cutt.ly/Q3KrjuL

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin