Відповісти добром на добро: підопічні “Гармонії” разом із батьками готували страви для наших воїнів

Клієнти міського центру реабілітації “Гармонія” разом із рідними готували різні смаколики для військових. Також дітки намалювали листівки. Їх разом із харчами уже завтра відправлять українським бійцям на Харківщину.

Така ініціатива виникла кілька тижнів тому, коли у світі відзначали Міжнародний день добра. Дітки, які мають проблеми зі здоров’ям, хотіли подякувати за те, що їм допомагають. Разом вирішили подарувати любов та домашнє тепло українським Захисникам та Захисницям, розповідає соціальна вихователька по роботі з дітьми з інвалідністю центру реабілітації “Гармонія” Тетяна Тетер.

“Ми довго думали, для кого ж можемо зробити щось класне. Наші дітки вирішили, що зробимо добро для наших військових, тому що вони нас захищають і ми дуже їх любимо”, – додає Тетяна Тетер.

Відправлять українським захисникам, зокрема й сирне печиво. Його готувала Поліна Кушнір. Частина її родичів – зі сходу України. Як і українські військові, вони знаходяться під постійними обстрілами, розповідає жінка.

“Нашим військовим там дуже важко. Сьогодні вирішили приготувати і передати їм домашніх смаколиків. Важливо, аби кожен підтримував наших хлопців і дівчат усім, чим може”, – говорить вінничанка Поліна Кушнір.

Поки Поліна Кушнір готувала печиво, її онучка, також Поліна, разом з іншими клієнтами “Гармонії” малювали листівки для українських військових.

“Я намалювала прапор України, калину і соняшник. Це символи нашої країни. Сподіваюся, що цей малюнок потішить наших військових. Адже вони захищають нас кожен день, кожну хвилину. Я їм дуже вдячна”, – говорить Поліна.

Усе приготоване вже завтра поштою “гармоніївці” відправлять українським Захисникам та Захисницям, які боронять нашу країну на харківському напрямку.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin