У Писарівці для учнів місцевого ліцею облаштують ще одне укриття

Найближчим часом мають стартувати роботи по облаштуванню укриття для учнів Писарівського ліцею. Як повідомив староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко, до цього заклад використовував сховище, яке надав місцевий бізнес.

“Торік ми підписали угоду з нашим підприємцем і ліцей користувався укриттям поруч. Воно розраховане лише на 50 людей, а в ліцеї навчається 210 учнів, — каже староста. — Тому, керівництво та педагогічний колектив розробили гібридну схему навчання для забезпечення максимально можливої кількісної участі учнів у освітньому процесі. Тепер очікуємо капремонт підвального приміщення ліцею. Це дасть можливість вийти в офлайн 75% контингенту”.

За його словами, таким чином комунальний заклад буде мати ще одне нове укриття. Роботи з ремонту приміщень для сховища мають стартувати через кілька тижнів.
“Відповідно до укладеної угоди, ремонтні роботи мають завершитися в другій половині травня, — каже Владислав Кривешко. — Ми також плануємо облаштування нового спортивного майданчика на базі ліцею, де усі охочі зможуть займатись спортом на силових тренажерах”.

Нагадаємо, восени в Писарівці було облаштоване сховище для місцевого садочка та амбулаторії. Таким чином, на сьогодні у Вінницько-Хутірському окрузі є уже вісім найпростіших укриттів, що дає змогу функціонувати 95% комунальних закладів та якісно убезпечувати місцевих мешканців у разі повітряної тривоги.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin