У Вінниці збільшили квоту для учасників бойових дій в російсько-українській війні у програмі «Муніципальне житло»

Сьогодні, 9 березня, на виконкомі затвердили два рішення щодо Програми “Муніципальне житло” – по VIII об”єкту, який зводять на вулиці Привокзальній, 30.

Для проведення додаткової реєстрації кандидатів на участь у Програмі, прийнято рішення збільшити для учасників бойових дій в російсько-українській війні квоту з 34 до 46 квартир. Також – зменшити по тих категоріях, де попит виявився меншим. Це рішення затвердили сьогодні на виконкомі. Відповідні заявки можна буде подати з 17 по 24 квітня цього року.

Як пояснює директор департаменту економіки і інвестицій, таке рішення стало результатом аналізу зареєстрованих кандидатів на участь по 8 об’єкту.

“Найбільше ми отримали заявок безпосередньо від учасників бойових дій – це 23 кандидати. Для них було передбачено 34 квартири. Враховуючи той факт, що Програма переслідує мету покращення житлових умов для різних верств населення, ми передбачили 10 квартир для молодих сімей, однак жодної заявки від них не отримали, – розповідає Максим Мартьянов. – Схожа ситуація прослідковується і в категоріях “медики та освітяни”, “правоохоронці”, “працюючі люди з числа ВПО”. Відтак ми зменшили квоту по тих категоріях, де попит виявився меншим”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin