У вінницьких тролейбусах запустили електронний квиток

Відтепер у вінницьких тролейбусах можна розрахуватися за допомогою банківської картки, смартфону (з підтримкою NFC) та муніципальною карткою вінничанина. Сервіс запрацював у 40-ка тролейбусах міста.

23 грудня, у вінницьких тролейбусах запустили систему безготівкового розрахунку за проїзд. Оплатити поїздку можна через валідатор . Раніше ця послуга була доступною лише трамваях. Про це повідомляє КП “Вінницякартсервіс”.

Про це повідомляє КП “Вінницякартсервіс”.

“40 бортів тролейбусів із ввімкненою системою почали виходити на маршрути! Тож запрошуємо вас діставати свої муніципальні чи банківські безконтактні картки (а хто ще не придбав Муніципальну картку вінничанина – придбати її або у кіоску «Преса», або через сайт ET.VN.UA) та оплачувати проїзд в трамваях та тролейбусах без готівки”, – повідомляють у підприємстві.

Раніше, 2 грудня, у Вінниці запустили систему безготівкової оплати за проїзд у громадському транспорті. Спочатку послуга була доступною лише у трамваях. До кінця року планують повноцінно запустити сервіс у тролейбусах та муніципальних автобусах, а з нового року у маршрутних таксі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin