«Цілодобова варта» про роботу транспорту та комунальних служб Вінниці 21 березня

У вівторок, 21 березня, ситуація у комунальній сфері Вінниці залишається стабільною. Громадський транспорт працює на маршрутах у повному складі. «Нагадаємо, відучора тролейбусних маршрутів у Вінниці побільшало. Це №14 Б «Залізничний вокзал – Мікрорайон «Академічний» та № 15 Б «Вишенька – Хутір Шевченка». Наразі за ними курсують відповідно два та один VinLine» з автономним ходом. З розкладом руху можна ознайомитись на зупинках, – зазначила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук. – Щодо інших комунальних служб, то вони продовжують злагоджено виконувати свої завдання. Серед першочергових – виконання робіт у разі виникнення аварійних випадків на мережах».

Так сьогодні бригади КП «Вінницяоблводоканал» лагодять водогони за наступними адресами: вул. М. Шимка, 4, пр. Юності, 75, перехрестя вулиць Пирогова – Зодчих. Водопостачання відновлять одразу по завершенню робіт.

А у КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомляють про тимчасове призупинення послуги гарячого водопостачання на вулицях Визволення, 6, Келецькій, 105, 111, 113, Немирівське шосе, 82, 84, 86, Князів Коріатовичів, 176, Матроса Кошки, 40, 42, Р. Скалецького, 41. Причина – аварійні та планові роботи на мережах. На місцях оперативно працюють ремонтні бригади.

У «Вінницьких міських електромережах» своєю чергою попереджають, що у зв”язку плановими роботами, можливі тимчасові відключення світла на вулицях Магістратська, Архітектора Артинова, Театральна, Грушевського, Захисників Неба, Героїв Нацгвардіїї, Академіка Янгеля, Запорізька, І. Світличного, Н. Суровцової, Є. Гуцала, Т. Полубуткіна, О. Зінов”єва, Хмельницьке шосе, Політехнічна, Д. Міклера, Ботанічна, М. Гавриш, Руданського, Гонти, 1-й пров. Київський.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin