Те, що просили місцеві: деокупована Балаклія отримала черговий гумвантаж від міста-друга Вінниці

Балаклія отримала продукти харчування тривалого зберігання. Це, зокрема, рибні та м’ясні продукти, консервовані фрукти та овочі, макаронні вироби, бакалія та інше.

“Ми спільно з Вінницькою міською радою та Rotary Club Vinnytsia Postup об’єдналися для того, щоб зробити добру справу і передати допомогу. Багато координаторів Гумштабу було в Балаклії. Ми бачили ті умови, в яких зараз змушені жити наші люди. Важливо продовжувати їх підтримувати”, – говорить координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, депутат Вінницької міської ради Володимир Онофрійчук.

Тамтешні волонтери у Балаклії сформували бокси із продуктів тривалого зберігання. Їх роздали працівникам комунальної сфери, які підтримували і продовжують підтримувати роботу критичної інфраструктури та медичної сфери міста у найважчі часи, розповів начальник Балаклійської міської військової адміністрації Віталій Карабанов.

“Наші працівники були заохочені такою гуманітарною допомогою. Ми вкотре дякуємо нашому місту-другу Вінниці, яке допомагає нам на постійній основі: і гуманітарною допомогою, і генераторами, і автобусним сполученням, речами, медичною допомогою… Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю”, – додає Віталій Карабанов.

Нагадаємо, із жовтня 2022 року Вінниця стала містом-другом для звільненої Балаклії.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin