«Ви – наш спокій у тилу і наша надія на лінії зіткнення», – Сергій Моргунов привітав нацгвардійців із професійним святом

26 березня Україна відзначає День Національної гвардії. Від початку російської агресії і сьогодні під час повномасштабної війни її службовці на передовій – захисту держави. Гвардії лише 9 років, але це історія справжньої доблесті, – зазначив Сергій Моргунов, вітаючи військовослужбовців та ветеранів Нацгвардії з професійним святом. Своє привітання міський голова розмістив на сторінках у Фейсбук та телеграм-каналі.

За словами очільника громади, Національна гвардія України вміє не просто боротися, а перемагати ворога. З 2014 воїни-гвардійці стоять на варті нашої незалежності.

«Професійні, відважні, вірні присязі і своєму народу. Ви – наш спокій у тилу і наша надія на лінії зіткнення. Низький уклін кожному і кожній. Вічна слава героям, які віддали своє життя за наше вільне завтра. Переможемо! Слава НГУ!» – наголосив Сергій Моргунов.

Для довідки:

День Національної Гвардії України відзначається щороку, 26 березня, відповідно до Указу Президента від 18 березня 2015 р.

Національна гвардія Украіни – це військове формування з правоохоронними функціями, що входить до системи МВС і призначено для виконання завдань із захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки, а також у взаємодії з правоохоронними органами – із забезпечення державної безпеки і захисту державного кордону, припинення терористичної діяльності, діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань, терористичних організацій, організованих груп та злочинних організацій.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin