Вінницькі депутати продовжують долучатись до акції “За чисте довкілля”

Уже майже тиждень у Вінниці триває акція “За чисте довкілля”. Всі охочі можуть долучитись до заходу. Також, до толоки долучаються депутати від партії “Українська стратегія Гройсмана”.

Цими вихідними  мешканці першого округу та команда Українська Стратегія Молодь – Вінниччина прибирала малу річку Дьогтянець.

“Сьогодні прибирали малу річку Дьогтянець, в рамках загальноміської акції “За чисте довкілля”. Чого ми тільки не знаходили на схилах та на дні річки – пляшки, арматура, гума, пластик, пакети… Не єдиним прибиранням! Буде проведено благоустрій даної зони, а саме: встановлені лавочки, урни, освітлення, будуть вимощені доріжки”, – написав на своїй сторінці у фейсбук депутат Олександр Мельник.

Також цими вихідними прибирали біля озера по стороні вул. Чумацькій. До толоки долучились депутати Алла Власюк та Дмитро Чаленко.

“В толоці взяли участь мешканці прилеглої території та релігійна громада. За нашої підтримки та підтримки Промислової групи ViOil. З нашого боку – організаційна допомога – пакети для сміття, граблі, рукавиці. Щиро дякуємо усім, хто долучився та плідно попрацював!”, – написали депутати на сторінці у фейсбук.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin