У Вінницько-Хутірському окрузі стартувала щорічна екоініціатива “За чисте довкілля”

У Вінницько-Хутірському окрузі проходить щорічна екологічна ініціатива “За чисте довкілля”. До весняної толоки долучилися місцеві мешканці, громадські організації та комунальні служби. Організаційну допомогу надав депутат міськради Дмитро Науменко.
“Щороку, з настанням теплих сонячних весняних днів, місцеві комунальники розпочинають генеральні роботи з прибирання вулиць Вінницьких Хуторів, Писарівки та Щіток, — каже староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко. — Попереду багато роботи, але завдяки злагодженій роботі працівників комунальних закладів та допомозі наших жителів зробимо територію округу охайнішою та чистішою. Дякую усім хто долучився”.
Наразі в окрузі приводяться до ладу транспортна інфраструктура, відпочинкові зони, сквери, каскад ставків, долини.

Силами Дому Милосердя у Вінницьких Хуторах прибрано по вулиці Покровська (ліс) та Сагайдачного. Небайдужі жителі сіл Щітки та Писарівка спільно з працівниками КП “Муніципальна варта” прибрали прибережну зону ставу “Тарасишине”.

“На вихідні: 1-2 квітня ми запланували масштабну толоку, до якої плануємо залучити велику кількість людей”, — каже Владислав Кривешко.

Також староста округу закликає усіх активніше долучитися до весняного прибирання, а охочих стати учасниками флешмобу, викладати в мережі Facebook та Instagram фото свого суботника з хештегом #ЯзаЧистеДовкілля.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin