Незабаром у Вінниці почнеться додаткова реєстрація на участь у Програмі «Муніципальне житло ВМТГ»: деталі

Починаючи з 17 по 28 квітня 2023 року у Вінниці триватиме додаткова реєстрація кандидатів на участь у Програмі «Муніципальне житло Вінницької міської територіальної громади» по восьмому об’єкту – багатоквартирному житловому будинку з підземним паркінгом по вул. Привокзальна, 30. Рішення щодо продовження терміну додаткової реєстрації затвердили на засіданні виконавчого комітету Вінницької міської ради.

Для проведення додаткової реєстрації збільшено квоту учасників бойових дій в російсько-українській війні з 23 до 32 квартир (1-кімнатних – 31 шт., 2-кімнатних – 1 шт.), а також зменшено по тих категоріях, де попит виявився меншим.

Нагадаємо, VIII об’єкт Програми – це 10-ти поверховий житловий будинок з підземним паркінгом на 76 паркомісць, облаштованим під укриття, офісними та торгівельними приміщеннями на 1 та 2 поверхах та освітянським хабом на 10 поверсі.

Вартість реалізації 1м2 об’єкта інвестування – 27 900 (двадцять сім тисяч дев’ятсот) гривень, яка може змінюватися в сторону збільшення, залежно від цін на будівельні матеріали, в межах чинного законодавства.

Місце реєстрації кандидатів: приміщення будівлі по вул. Соборна, 36 (ліве крило І поверху), понеділок – п’ятниця з 9:30 год до 17:00 год, обідня перерва з 13:00 до 14:00.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin