2 Гран-прі та 5 перших місць здобули вихованці Вінницько-Хутірської дитячої школи мистецтв на конкурсі-фестивалі «Зірковий Smile»

Днями у Вінниці відбувся II Всеукраїнський багатожанровий конкурс-фестиваль «Зірковий Smile». Він видався надзвичайно успішним для вихованців КЗ «Вінницько-Хутірська дитяча школа мистецтв». До їхньої творчої скарбнички додалося 2 Гран-прі та 5 дипломів першого ступеня.

Так, зразковий аматорський хореографічний колектив «Мальви», під керівництвом Ганни Павлюк та Олени Попової із номерами «Тарантела» та «Козачок» здобули два перших місця, а виконання танцю «Ой на Івана, на купала» принесла їм Гран-прі.

«Наші учні талановиті та енергійні. Кожен номер був особливим та унікальним, а виконання було на високому рівні. Я впевнена, що ми маємо багато обдарованих дітей, які зможуть розвиватися у сфері мистецтва та стати успішними професіоналами у майбутньому. Пишаємось кожним і кожною», – говорить Ганна Павлюк.

Також переможними на фестивалі «Зірковий Smile» були й вокальні виступи. Зокрема, пісенний номер від Анастасії Лукової – «Нашим героям» (пісня Лесі Горової) приніс диплом лауреата І ступеня. Першість одержали й тріо у складі: Софії Чернати, Анастасії Лукової, Мілани Андрійчук. Вони виконали пісню «Діти свободи». Перемогу здобув і гурт «Музичні парасольки» з піснею «Йде весна». А наймолодша учасниця – восьмирічна Мілана Андрійчук, виконавши музичний номер польською мовою «Гори до гори», виграла Гран-прі.

«Останнім часом репертуар дівчат присвячений молитвам за Україну, за її Захисників і Захисниць та любові до своєї землі. Вони співають своїми дитячими голосами про зовсім не дитячі речі, з повним розумінням та щирим бажанням допомогти!» – зауважує викладачка КЗ «Вінницько-Хутірська дитяча школа мистецтв» Людмила Мельник.

Також вона додала, що її учениці є маленькими активістками, наполегливими та натхненними музикантками.

«Творчий музичний колектив учениць – це яскравий приклад того, як зібрані разом індивідуальності можуть створити щось неймовірне. Вони не просто співають, вони створюють атмосферу, в якій кожен із нас може відчути себе частиною чогось більшого. Адже пісня – це не лише звуки, а й емоції, які діти передають через своє виконання. Їх творчий потенціал безмежний, адже кожна з дівчаток – обдарована та наділена унікальним голосом і стилем, що разом створює неповторну гармонію», – говорить Людмила Мельник.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin