Офіс туризму презентує екскурсійну новинку для популяризації українського виноробства

Офісу туризму Вінниці представив новий екскурсійний продукт. Це тематична екскурсія, в тому числі середмістям в історичному кварталі біля Садків, де свого часу був розташований демонстраційний сад і виноградник першого директора вінницького реального училища Ярослава Нємеца, видатного помолога і винороба. Подія відбудеться 23 квітня. Реєструватися можна за посиланням: https://forms.gle/9mvMTDdpUjw6L5Jo9

З метою створення майданчика для обміну досвідом та комунікації між професіоналами галузі виноробства, гостинності й туризму, популяризації бренду «українське вино», розвитку культуру споживання напоїв серед вінничан, а також просування Поділля як перспективного регіону для виноробства та еногастрономічного туризму, у Вінниці започатковують Vinnytsia Wine Days (25-28 травня).

«Vinnytsia Wine Days – це освітній, туристичний, професійний, еногастрономічний захід, який буде тривати чотири дні і складатиметься з різних подій. Серед них – екскурсія розроблена зокрема для поціновувачів винної культури в історії Вінниці.
Гідеса Оксана Роздорожнюк розповість про історичну будівлю за адресою Соборна, 89, де нині розміщений туристичний хаб Visit Vinnytsia. Після цього учасники попрямують із нею до колишнього реального училища, де піднімуться старовинними сходами до каплиці творців нашої абетки і просвітників Кирила і Мефодія. Далі дізнаються про найвідоміших викладачів та випускників, які жили, працювали і навчались тут сторіччя тому, а також відвідають Музей грошей.

Наступна зупинка – театр, де на початку XX сторіччя лунали опери. Поблизу нього розміщена найдовша будівля на головній вулиці міста. А ще у програмі – відвідини будівлі, де зараз знаходиться бібліотека імені В. Отамановського. Вона відкриває мікрорайон, який старожили Вінниці знають як Садки. Під час прогулянки їх тихими вуличками гідеса розповість історії про справжнє кохання, що буде чудовим фіналом екскурсії.

Проведення Vinnytsia Wine Days відбудеться на локації в історичному кварталі біля Садків, де свого часу був розташований демонстраційний сад і виноградник першого директора вінницького реального училища Ярослава Нємеца, видатного помолога і винороба.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin