17 квітня комунальні служби забезпечують життєдіяльність Вінниці у звичному режимі

У понеділок, 17 квітня, комунальні служби забезпечують життєдіяльність міста у штатному режимі. Громадський транспорт курсує відповідно до графіків робочого дня, послуги надаються у повному обсязі. Про це повідомила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук. Вона, зокрема, зазначила: «Злагоджена робота критичної інфраструктури – результат щоденної праці команди професіоналів, які докладають максимум зусиль для стабільної роботи мереж».

Сьогодні бригади «Вінницьких міських електромереж» здійснюють низку планових робіт. У зв’язку із чим попереджають про тимчасові відключення світла на вулицях Героїв Нацгвардії, В. Антоновича, пр. Коцюбинського, Є. Пікуса, Острозького, О. Кобилянської, Д. Мейса, Бучми, О. Вишні, Стрілецька, Ю. Рябчинської, пров-ки Лісові.

А у КП «Вінницяоблводоканал» повідомляють про призупинення водопостачання до будинку за адресою вул. Привокзальна, 1. Причина – ліквідація наслідків пошкодження зовнішньої мережі. Подачу послуги відновлять одразу по завершенні робіт.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin