Команда Вінницької МДЮСШ № 1 посіла друге місце на чемпіонаті України з хокею на траві

Тренер-викладач Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Олександр Кулеша розповів, що в останній зустрічі вінничани програвали команді Житомирської області з рахунком 2:4, та до кінця гри їм вдалось зрівняти рахунок 4:4. А переможний гол забив юний Владислав Бровченко, завдяки чому команда змогла вийти на друге місце.

Крім того вихованці МДЮСШ № 1 здобули відзнаки в таких номінаціях: кращий гравець чемпіонату – Владислав Цимбалюк, кращий воротар – Назарій Сушко. Як зазначили у спортшколі, Владислав також є призером чемпіонату Європи 2022 року, а Назарій – неодноразовим призером чемпіонатів України.

«Попри те, що декілька гравців на початку повномасштабного вторгнення виїхали за кордон, команда продемонструвала високий рівень і гідно представила нашу спортивну школу. Юні гравці показали справжній спортивний дух та наполегливість, борючись до останнього свистка. Незалежно від того, який склад грає на полі, ми завжди готові битися за перемогу і це відображає той менталітет, який ми намагаємося виховувати у спортсменів, – каже тренер-викладач Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Олександр Кулеша. – Цікаво дивитися на те, як наші вихованці виростають у сильних та впевнених гравців».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin