В рамках весняного прибирання у Вінницько-Хутірському окрузі причепурили 21 зупинку транспорту

Приєднані території Вінницької міської територіальної громади продовжують наводити лад після зими та дощового початку весни. Днями, в рамках весняної толоки, працівники КП «Вінницьке шляхове управління» привели до ладу 21 зупинку громадського транспорту в Щітках, Писарівці та у Вінницьких Хуторах.

Ці павільйони встановлені на території округу після приєднання до Великої Вінниці. Зокрема шість зупинок встановили у 2021 році, решту 15 – торік.

Усі зупинки, аби відмити весь пил та бруд, який накопичився за зиму, комунальники обробили спеціальними мийними засобами, після чого очистили павільйони з допомогою води.

«Загалом, на території наших населених пунктів проведено цілий комплекс робіт, – розповідає староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко. – Це й очищення підбордюрних прольотів, де збирається бруд та відсів. І підмітання території, і збирання випадкового сміття, і прибирання проїжджих частин спеціальними «машинами-пилососами»».

Крім того, в окрузі продовжується екологічна ініціатива “За чисте довкілля”, в рамках якої на території населених пунктів відбулось уже близько 30 суботників та очищено від сміття понад 40 публічних просторів.

«Ця ініціатива продовжена до початку травня, тому усі небайдужі жителі округу ще можуть долучитися до неї. Найактивнішим учасникам толоки ми обіцяємо цікаві заохочувальні призи від старостату», – зазначає Владислав Кривешко.

За його словами, після закінчення весняного прибирання в окрузі, зокрема у Вінницьких Хуторах, заплановані заходи щодо покращення транспортної інфраструктури. Зокрема планується капітальний ремонт магістральних вулиць з облаштування тротуарів та «кишень» для транспорту.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin