У Вінниці комунальники починають поточний ремонт доріг

З настанням сприятливої погоди у дорожніх служб Вінниці нарешті з’явилася можливість приступити до поточного ремонту доріг. У першу чергу лагодити дорожнє покриття планують на основних, магістральних вулицях, в тому числі де проходять маршрути громадського транспорту та фіксують інтенсивний потік автомобілів.

У департаменті комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради зазначають, що на дорогах міста працюватимуть щонайменше шість спеціалізованих бригад.

“З 27 березня планувався початок робіт з поточного ремонту дорожнього покриття, але погода нам не дозволила приступити до них в заплановані терміни, тож ми активно будемо працювати над цим найближчим часом, щоб створити комфортні умови для всіх учасників дорожнього руху. Поточний ремонт подекуди може створити незручність для автомобілістів, але просимо поставитися до цього з розумінням, дотримуватися швидкісного режиму та не залишати авто на узбіччях, щоб не перешкоджати роботі комунальників, адже швидке проведення даних робіт дозволить зручно і безперешкодно пересуватись по дорогах автотранспорту. Паралельно з нашими бригадами ремонт на різних ділянках будуть проводити і власники інженерних мереж, а саме відновлення асфальтового покриття по місту після розкопок, які проводилися ними взимку. Це представники ВМТЕ, Вінницького обласного водоканалу та Укртелеком”, — зазначив директор департаменту комунального господарства та благоустрою ВМР Юрій Семенюк.

Ремонт буде відбуватися одночасно майже по всіх районах міста. Йдеться про такі вулиці, як Хмельницьке шосе, Келецька, Пирогова, 600-річчя, Порика, Маліновського, Ботанічна, Чумацька, Гетьмана Мазепи (колишня Чехова), Левка Лук”яненка (колишня Ватутіна), Зулінського та інших).

Після цього дорожники нанесуть нову розмітку для регулювання дорожнього руху.

Вже цими вихідними лагодити дорогу будуть на вулиці Князів Коріатовичів. Автомобілістів попереджають про можливе ускладнення руху та просять планувати маршрут заздалегідь.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin