У Вінниці замінять понад 7 тисяч старих та енергозатратних ламп на нові LED-світильники

У рамках модернізації вуличного освітлення, у Вінницькій міській територіальній громаді замінять понад 7 тисяч старих та енергозатратних ламп на нові LED-світильники, які є енергоощадними та мають довший термін експлуатації.

Варто зазначити, що за крайніми результатами Всеукраїнського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту «IRI Ukraine», Вінниця є лідером по якості вуличного освітлення. За цим же дослідженням наше місто сім разів поспіль визнане найкомфортнішим містом для життя серед обласних центрів та найбільших міст України.

Наразі уже замінено 632 світильники на наступних локаціях: вул. Турчаковича, вул. Г. Юри, пров. Бучми, вул. Корольова, просп. Космонавтів, вул. А. Первозваного, вул. Кооперативна, вул. Привокзальна, вул. Ясна.

У департаменті міського господарства зазначають, що роботи із модернізації вуличного освітлення на території Вінницької міської територіальної громади триватимуть й надалі.

«Фахівці МКУП «Міськсвітло» продовжують здійснювати заходи із модернізації вуличного освітлення нашої громади, – зазначає директор департаменту міського господарства Роман Фурман. – Досвід минулого року, коли ворог цинічно обстрілював об’єкти енергетичної інфраструктури України, показав, що заходи з енергоощадності наразі вкрай важливі. Окрім того, якісне освітлення – це питання також і безпеки наших містян, оскільки воно убезпечує транспортний та пішохідний рух».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin